2007. augusztus 10., péntek

A Vadász Étterem

Egyik kedves Répáshuta-barát írta:
"A múlt hét végén egy kedves alföldi ismerősöm felhívott és tanácsot kért, hogy a családjával egy bükki körútra jönne, hol ebédelhet valami fínomat, szép helyen.Rögtön a répáshutai Vadász Bisztrót javasoltam, mivel tapasztalatból tudom, hogy jól főznek és kellemes hely.A barátomék szombaton reggel elindultak és Eger, Szilvásvárad érintésével megérkeztek d.u. 2-kor Répáshutába, a Vadászba. Ott a pincér sajnálattal közölte velük, hogy zártkörű rendezvény miatt a vendéglő déltől zárva van. Mivel útközben nem ebédeltek - várták a répáshutai finom ebédet - el lehet képzelni, milyen érzésekkel jöttek tovább.
Végül Miskolcon megebédeltek.Én felhívtam a Bisztrót, kérdeztem, igaz-e ez és mit tegyen az ember fia, ha ott akar ebédelni, - kellő sajnálkozás mellett - azt tanácsolták, előtte hívják fel őket telefonon, hogy nyitva vannak-e.Ezt most okulásként írom meg azoknak, akik oda akarnak betérni, hívják fel előtte az éttermet (akár az ország másik részéről is), különben pórul járhatnak."
A csalódás elkerülése érdekében érdemes figyelembe venni azonban a következőket:
  • A Vadász Étterem konyhája kitűnő és messze földről vonzza az embereket,
  • Ha Répáshután akarunk enni, akkor oda utazni kell és
  • Répáshután a Vadász az egyetlen, de nagyon jó, étterem
Tehát:
  • ha Répáshután akarunk ebédelni/vacsorázni akkor hívjuk fel a Vadász Éttermet.
  • az étteremnek van egy szép honlapja ahol esteleg jelezni lehetne amikor zártkörű rendezvény vagy egyéb ok miatt az étterem zárva van. Sőt, a honlapon megnézhetjük az étlapot és foglalhatunk asztalt is (a netes asztal foglalást még nem próbáltam ki, de lehet, hogy az jelzi is ha az étterem zárva van - vagy valaki visszaszól telefonon - mert ha nem, akkor előbb-utóbb abból baj lesz)